Stoelmassage

De uitbraak van het corona-virus heeft gevolgen voor de uitvoering van mijn praktijk. Ik hou mij aan de richtlijnen die door de beroepsverenigingen, in samenspraak met het RIVM, zijn opgesteld. Voor meer informatie:

Reflexzonetherapie: https://www.rbcz.nu/pdf/Protocol-leidraad-infectie-preventie-covid-19.pdf
Stoelmassage: https://www.verenigingvoorstoelmasseurs.nl/dossier-corona/


176-730x365
Door een verkeerde houding, door veel computerwerk met steeds dezelfde bewegingen of door (werk)drukte kan stress ontstaan. Stress kan leiden tot klachten als hoofdpijn, schouder-, nek- en rugklachten, pijnlijke armen, ellebogen en polsen en concentratieverlies.

In het begin, als de klachten nog gering zijn, gaat men meestal door. Als de klachten echter verergeren, heeft dit zeker invloed op de gezondheid gezondheid en het welbevinden van de persoon in kwestie. Deze klachten kunnen overgaan in een gevoel van overbelasting en uiteindelijk uitmonden in ziekte en uitval.

Bij een stoelmassage worden in 20 of 30 minuten spieren en drukpunten in nek, hoofd, schouders, armen, handen en rug gemasseerd. Door deze korte massage op de speciaal ontworpen stoel, ontstaat er een betere doorstroming van bloed, lymfe en energie waardoor de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen beter verloopt. U kunt uw kleding aanhouden tijdens de massage.

Stoelmassage bij bedrijven:

Een stoelmassage kan ook op locatie bij bedrijven verzorgd worden. De klachten, zoals boven vermeld, kunnen overgaan in een gevoel van overbelasting en uiteindelijk uitmonden in ziekte en uitval. Stoelmassages werken preventief en zijn ontspannend.

Ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek om duidelijk te maken wat stoelmassage voor uw bedrijf kan betekenen. Ook ben ik bereid om een demonstratie te geven van de stoelmassage.

Als bedrijf kunt u gebruik maken van de fiscale voorwaarden.

Wat dacht u van een stoelmassage als verrassend onderdeel na een vergaderdag, open dag of beurs?